Actualitateinfo

Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.

Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca a făcut o declarație incredibilă. Tânărul a făcut-o pur și simplu de râs pe iubita sa.

Au o relație de cinci ani, dar Mario Fresh se pare că spune întotdeauna lucrurilor pe nume, fără să îi pese. Cum a făcut-o de râs pe fiica Andreei Esca.

Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit

Ce secret ascunde iubita sa, adică fiica Andreei Esca? Ce a spus Mario Fresh e pur și simplu șocant. Nu s-a gândit ce vor spune oamenii când vor afla.

„Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el… O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește.

Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic. M-am uitat odată la ea și am spus că nu-i zic, am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica.

Și m-am uitat la ea și i-am zis: iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot? Mănâncă și tu mai încet. Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea”, a declarat Mario Fresh în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Se vede trăind toată viața lângă Alexia

Pe de altă parte, tânărul spune că o iubește pe Alexia și se vede stând lângă ea pentru tot restul vieții. „Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a mai spus Mario Fresh.