Actualitateinfo

Fiica Andreei Esca e bolnavă. De ce suferă fiica tânăra

La doar 20 de ani, fiica Andreei Esca e bolnavă. Ce probleme de sănătate are fiica prezentatoarei.

Merge de două ori pe săptămână la o clinică medicală. De ce boală suferă fiica Andreei Esca.

Fiica Andreei Esca e bolnavă. De ce suferă fiica tânăra

Are foarte multă de ea, însă fiica Andreei Esca are mari probleme de sănătate. Aceasta are grijă de sănătatea ei și se duce zilnic la o clinică medicală. Ce se întâmplă cu Alexia Eram? Apelează la diverse tratamente pentru a-și menține frumusețea, pentru că are mari probleme cu reținerea apei în organism. De altfel, aceasta le-a sfătuit pe toate pe toate fanele sale să apeleze la asemenea tratamente. Doar cu ajutorul ședințelor de drenaj aceasta poate să-și păstreze picioarele subțiri și să arate așa cum își dorește.

„Nu mai venisem demult la drenaj, dar de acum gata, de două ori pe săptămână mă găsiţi aici, să-mi subţiez apa din corp, să-mi subţiez picioarele. Cel mai tare aparat. Dacă aveţi probleme cu reţinerea de apă, acest aparat e genial, e ca un masaj, e ca aparatul de tensiune. Vă puteţi face şi la burtă”, a declarat fiica Andreei Esca.

Și-a cumpărat propriul apartament

Iubita unuia dintre cei mai apreciați cântăreți, Mario Fresh are acum și propriul său apartament. L-a cumpărat din banii puși deoparte de ea, primind ajutor de la părinți, dar și cu ajutorul unui credit la bancă. Apartamentul Alexei este unul superb, se află într-o zonă luxoasă din București și gurile rele spun că a costat câteva sute de mii de euro.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare!”, a spus recent, vedeta pe Instagram. Totodată, fiica Andreei Esca a spus că abia așteaptă să-l renoveze, pentru că are niște idei cu adevărat geniale.

 

Tags