Actualitate

Fetița Oanei Roman nu știe de divorțul părinților. Ce se va întâmpla cu micuța când va afla

S-au despărțit la notariat, dar fetița Oanei Roman nu știe adevărul. Oare ce se va întâmpla cu micuța când va afla.

Nu au putut să-i spună adevărul pentru că nu au știut cum va reacționa. Fetița Oanei Roman știe că mami s-a certat cu tati.

Fetița Oanei Roman nu știe de divorțul părinților. Ce se va întâmpla cu micuța când va afla

Au încercat să repară mariajul, dar din nefericire, s-a ajuns la divorț. Chiar și așa, Oana Roman și Marius Elisei nu au avut puterea să-i spună fetiței lor tot adevărul. Drept urmare, fetița știe doar că mami și tati s-au certat. Mai mult decât atât, cea mică nu vrea să accepte faptul că Marius nu mai stă cu ele. „Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult.

A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus. Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!. Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a spus Marius Elisei.

Ce spune fostul soț al Oanei Roman despre divorț

La scurt timp după ce Marius și Oana s-au separat cu acte în regulă, acesta a dat și primele declarații. „Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi… Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie. Mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat”, a mai spus acesta.

Tags