Actualitate

Ferească Dumnezeu de așa ceva. Ea a prezentatoarea care s-a cuplat cu un copil de 17 ani…

La 41 de ani, una dintre cele mai frumoase prezentatoare ale lumii s-a îndrăgostit de un copil de 17 ani. Cine e femeia care a călcat pe bec.

Este apreciată de cele mai mari personalități din lumea sportului. La 41 de ani arată bestial, dar nimeni nu s-a gândit că va pune ochii pe un copil de 17 ani.

Ferească Dumnezeu de așa ceva. Ea a prezentatoarea care s-a cuplat cu un copil de 17 ani…

Una dintre cele mari mari vedete de televiziune din Rusia, Victoria Bonya, în vârstă de 41 de ani, a șocat o lume întreagă. Aceasta spune că s-a sărutat cu Mbapppe, când starul era minor. Avea doar 17 primăveri… Prezentatoarea este foarte frumoasă, iar la postările sale reacționează vedete mari ale lumii, de la tenismenul Grigor Dimitrov sau fotbaliştii Dybala, Neymar, Mbappe şi  Cristiano Ronaldo.

Nu știam că e minor

”L-am sărutat o dată pe Mbappe, dar nu ştiam atunci că are 17 ani. Amândoi eram singuri, dar, când mi-am dat seama că nu este adult, m-am gândit: ‘Doamne, voi fi închisă pentru pedofilie’. Dar nu exista nicio modalitate ca această relaţie să se poată dezvolta. Şi nu-mi pare rău, pentru că am un copil (n.r. are o fetiţă de 8 ani) şi am nevoie de stabilitate, nu de cuceriri stelare. Dar am continuat să păstrez legătura cu Mbappe. El a avut recent coronavirus, i-am scris şi mi-a răspuns.

Cu toate acestea, sunt foarte îngrijorată pentru el. Este incredibil de talentat, dar merge tot timpul cu Neymar la petrecere. Când ai un corp tânăr şi ai 21 de ani, poţi bea şi alerga fără probleme. Dar asta se schimbă de-a lungul anilor. Dacă Neymar n-ar bea atât de mult, acum ar fi vedetă la Barcelona”, a declarat Victoria Bonya, într-un interviu pentru publicaţia rusă Sport Express. Victoria care este și model, blogger și femeie de afaceri a fost căsătorită cu milionarul irlandez Michael Smerfit și împreună au o fetiță de opt ani.