Actualitate

Femeile fericite se îmbracă simplu

Faptul că femeile fericite poartă cele mai simple haine, nu e răspunsul vreunui studiu făcut de vreun psiholog. Ci este concluzia unui raport al ONU despre nivelul de fericire din lume.

Orice femeie elegantă atrage atenția. Dar, spune cel mai recent studiu, femeile fericite se îmbracă simplu.

Femeile fericite se îmbracă simplu

De ani buni se spune despre suedeze că nu știu să se îmbrace și că poartă orice găsesc dimineața la prima oră. La prima vedere așa pare, însă paradoxal, Suedia se află printre cele mai fericite țări din lume. Pentru că este locul unde doamnele poartă hainele în care se simt cel mai confortabil. Și, culmea, bărbații nu sunt deloc deranjați că jumătățile lor nu sunt mereu îmbrăcate la patru ace.

Blugii, obiectele preferate ale celor din Olanda

Pe de altă parte, blugii sunt obiectele preferate de îmbrăcăminte atât ale olandezilor cât și ale danezilor, la care asortează adidași și tricouri. Și, ce credeți? Și Olanda și Danemarca sunt considerate țări cu un nivel ridicat de fericire. Până la urmă, e foarte simplu de înțeles. Cu cât o persoană se simte mai bine, cu atât nu simte nevoia să demonstreze cuiva că are un anume statut.

Îmbracă-te simplu, dar cu bun gust

Potrivit eva.ro, specialiștii spun că putem oricând să ne îmbrăcăm simplu, important e să avem bun gust. Optați pentru combinția dintre negru și alb, pentru că va rămâne mereu în preferințele doamnelor. Iar dacă vă plac ținutele colorate, aveți grijă să nu vă transformați într-un curcubeu. Cumpărați doar ceea ce vi se potrivește, nu orice este la modă și vă place. Degeaba aveți un șifonier întreg dacă nu vă vin bine decât două, trei lucruri. Nu cumpărați mult și ieftin, ci puțin și de calitate. În fiecare sezon, specialiștii spun că e indicat să faceți o listă cu lucrurile de care aveți nevoie. Găsiți cele mai bune combinații pentru hainele pe care deja le aveți și achiziționați doar acele piese de care aveți maximă nevoie.

 

Tags

Close