Actualitate

Fără cuvinte. Cu cine a plecat în vacanță Oana Roman

Fostul soț Marius Elisei nu a vrut să plece cu  Oana Roman și fetița lor în vacanță. Cu cine a plecat vedeta în Egipt.

În timp ce Oana Roman și Isa se distrează în vacanță, s-a aflat ce face Marius Elisei. Cu cine a plecat Oana în Egipt.

Fără cuvinte. Cu cine a plecat în vacanță Oana Roman

Pentru a sărbători ziua de naștere a vedetei, Oana Roman a plecat într-o vacanță de vis în Egipt. Bruneta l-a invitat și pe Marius Elisei să meargă cu ele, însă acesta a refuzat. La scurt timp însă, acesta a postat pe rețelele de socializare o fotografie dintr-o terasă din București. Să fi fost acesta singur să bea o cafea? Puțin probabil, mai ales că Oana a spus că el însuși i-a recunoscut că nu e singur.

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: «Nu, am decât una singură»!”, a spus Oana Roman, la emisiunea lui Dan Capatos.

Însoțită în vacanță de cea mai bună prietenă a ei

Chiar dacă au fost certate o bună perioadă de timp, Oana Roman s-a împăcat cu prietena ei bună, Vica Blochina. Mai mult, Vica i-a făcut o surpriză foarte frumoasă Oanei, trimițându-I de ziua ei un buchet imens de trandafiri roșii. Până la urmă, cele două dive și copiii lor au plecat împreună în concediu.

„O zi perfectă ! PERFECTĂ! Vica Blochina mi-a făcut o surpriză, mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superbă, resortul de vis. Cea mai frumoasă aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil sa răspund azi tuturor. Ma înclin!”, a spus Oana Roman pe Instagram.