Actualitateinfo

Fantastic. S-a aflat adevărul. Cine este soția lui Gigi Becali

S-a aflat tot adevărul despre familia afaceristului. Cine este cu adevărat soția lui Gigi Becali. Nimeni nu a știut.

Fantastic. S-a aflat adevărul. Cine este soția lui Gigi Becali

A fost mereu un familist convins și mai ales un mare iubitor de Dumnezeu. Drept dovadă că Gigi Becali nu ratează nici o duminică în care să nu meargă la biserică și să se roage. Dar totdeauna o are în dreapta lui pe Luminița, soția lui, la fel de credincioasă. Puțini sunt cei care știu că aceasta, mai mică cu 12 ani decât latifundiarul este verișoara sa de gradul al III-lea. Cel care a spus acest lucru a fost însuși Becali, într-o emisiune televizată. ,,Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei. Dar asta contează mai puțin.”, a mărturisit afaceristul.

Cei doi se cunosc de copii

Becali și soția sa se cunosc de când el avea 26 de ani, iar ea 14 și tot atunci familiile au hotărât și căsătoria lor. Și se pare că Becali a tras lozul cel mare, pentru că a găsit o femeie pe cinste. Din iubirea lor au venit pe lume trei fete, Teodora, Alexandra și Cristina. De 20 de ani de când sunt împreună, cei doi nu au ochi decât unul pentru celălalt, iar Becali pare mai îndrăgostit ca niciodată.

Elegantă și discretă, doamna Luminița nu merge la nici un eveniment public, decât la evenimentele unde participă alături de soțul său. Recent, Becali a fost întrebat despre problemele sale de sănătate și a dat un răspuns uimitor. ,,Așa a vrut Dumnezeu, să îmi cadă dintele, și mi-a căzut! Mie nu mi-e rușine, de ce să îmi fie? Mai ales că eu sunt însurat, nu mai am nevoie să mă însor. Am o soție pe care o iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rușine dacă furam sau păcătuiam!”, a mărturisit afaceristul.