Actualitate

Fantastic. De ce a vrut celebra actriță Adriana Trandafir să-și ia viața

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Chiar dacă e mereu radiantă, Adriana Trandafir ascunde drame cărora cu greu le face față. De ce a vrut să se sinucidă.

Fantastic. De ce a vrut celebra actriță Adriana Trandafir să-și ia viața

Oricine o vede pe scenă pe Adriana Trandafir va rămâne fermecat de puterea și talentul acesteia. Dar vedeta a avut o viață plină de suferință și a avut momente când a vrut să renunțe la viață. Aceasta a primit multe palme de la viață și a fost chiar în moarte clinică. Dar o singură situație a dărâmat-o definitiv. Atunci când, în urma divorțului, instanța i-a dat băiatul tatălui. Motivul? Este actriță.

Advertisment

„Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare. Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie”, a declarat artista pentru revista Viva.

Advertisment

Fiul său, de care e extrem de mândră, e avocat

Dar totul a trecut și în prezent Adriana Trandafir are o relație extraordinară cu fiul său, care este avocat. Iar mama e extrem de mândră. „Sunt lucruri care au trecut, pe care le-am depășit, lucruri foarte grele. Cel mai rău îmi pare de suferința lui Ștefan, de nopțile lui de somn și nesomn, mai ales de cele de nesomn. A fost un lucru care face parte din viața mea, din trăirile mele, din suferințele și disperările mele. Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat”, a mai spus aceasta.

 

Advertisment
Advertisment