Actualitate

Fanii sunt înmărmuriți. Florin Salam pleacă din România. Ce se întâmplă cu cel mai iubit manelist

Florin Salam a luat o hotărâre important. Pleacă din România. Ce se va întâmpla cu artistul de acum încolo.

A luat o decizie importantă de care s-a aflat abia acum. Florin Salam pleacă din România. Ce va face de acum încolo.

Fanii sunt înmărmuriți. Florin Salam pleacă din România. Ce se întâmplă cu cel mai iubit manelist

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țara noastră, Florin Salam a luat una dintre cele mai grele decizii din viață. Vrea să înceapă o nouă viață și, drept urmare, se va muta în străinătate.  În ultima perioadă, acesta a trecut prin situații neplăcute și simte nevoia să se liniștească. Fratele lui Florin a trecut la cele veșnice, iar interlopii nu îi dau pace. Pe de altă parte, acesta a avut probleme și cu poliția, pentru că a fost prins la cântări neautorizate. Toate aceste lucruri l-au determinat pe Salam să-și dorească liniște. Drept urmare, va pleca în Canada și chiar și-a cumpărat acolo o superbă locuință.

Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România

Chiar dacă prețul a fost unul mare, artistul spune că nu se compară cu o casă din România. „Mi-am cumpărat o casă undeva mai departe și stăm acolo cu toții și ne întoarcem când trebuie. Ca să cumpăr o casă în Canada e mult mai ieftin ca în România de trei ori. Decizia a fost grea. Sunt vreo trei luni de zile, cineva m-a ajutat, mi-a arătat cum arată, mi-a plăcut, doar rămâne să ne mutăm.

Eu sunt un om modest, n-am nevoie de proprietăți mari”, a declarat Florin Salam. Vedeta speră să stea cât mai mult timp cu familia sa, lucru pe care nu l-a făcut până acum. Mai mult, acesta a chemat-o acolo și pe fiica sa, care va veni cu soțul și nepotul. „ Betty, Cătălin și Matyas vor fi invitații mei în noua căsuță. Nu mai e nimic nou pentru noi, dar abia acolo o să am eu grijă de ei mai mult. În România se mai ivește ceva, acolo va fi totul mult mai organizat”, a mai spus artistul. Pentru prima dată, acesta a vorbit și de nuntă, menționând că acest eveniment nu va avea loc în România.