Actualitate

Familia lui Nelu Ploieșteanu dă în judecată spitalul Floreasca. A fost lăsat ca un câine acolo…

Urmașii și soția lui Nelu Ploieșteanu sunt extrem de supărați de modul în care a fost tratat artistul în spitalul Floreasca. Aceștia spun că vor da în judecată instituția.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a făcut acuzații grave privind modul în care a fost îngrijit artistul cât timp a fost în spital. Familia spune că va da în judecată instituția.

Familia lui Nelu Ploieșteanu dă în judecată spitalul Floreasca. A fost lăsat ca un câine acolo…

La scurt timp după ce l-au îngropat pe Nelu Ploieșteanu, familia acestuia spune că va acționa în judecată spitalul Floreasca. Elena, soția artistului, a declarat că acesta a fost tratat așa cum nu se cuvine, dar și agresat de infirmiere și medicul care l-a tratat. În emisiunea lui Cristi Brancu, femeia a spus prin ce a trecut soțul ei înainte de a trece la cele veșnice.

„Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a declarat Elena Ploieșteanu.

Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă, dar nu i le-au făcut

În continuare, soția lui Nelu Ploieșteanu a povestit, îngrozită, cum țipau infirmierele la artist și îl luau peste picior. „O infirmieră țipa la el: <Nu ai primit pachet de dimineață? Nu mai bei ceai de acasă! Că mi-a zis doamna doctor să-ți dau ceai de mentă!>. De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am văzut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat al stomac. Și a început infirmiera să țipe a la el. Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratament. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut. Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a spus soția lui Nelu Ploieșteanu.