Actualitate

Extraordinar! Ce cadou ieșit din comun a primit Oana Roman de mărțișor

De 1 martie, Oana Roman a primit în dar un mărțișor cu totul ieșit din comun. Nu v-ați fi așteptat la așa ceva.

Cu ocazia zilei de 1 martie, Oana Roman a declarat că a primit cel mai inedit cadou din viața sa. E cu adevărat incredibil.

Extraordinar! Ce cadou ieșit din comun a primit Oana Roman de mărțișor

Ziua de 1 martie a fost una cu totul și cu totul specială pentru Oana Roman. În acea zi, o cofetărie care face deserturi fără zahăr a făcut un concurs. Prima persoană care dădea un mesaj de 1 martie, urma să primească un tort. Cea care a luat caimacul tuturor a fost fiica lui Petre Roman. Aceasta le-a spus totul fanilor săi: ”O minunăție de tort, fără zahăr și fără gluten. Cadoul meu de Mărțișor de la prietenii mei.”.

Se pare că nu-l poate uita pe Marius Elisei

Deși a divorțat recent de Marius Elisei, se pare că nu-l poate uita așa de repede. Oana a postat un mesaj mai mult emoționant despre fostul soț. Este vorba de o fotografie în care apare zâmbind la Fontana di Trevi din Roma, în urmă cu un an și ceva. Bruneta a făcut și câteva precizări, menționând că nu s-a gândit niciodată că va izbucni o pandemie și va divorța.

”Acum fix 1 an eram la Roma la Fontana di Trevi. Roma era încă Zona Verde și nimeni nu bănuia ce avea sa urmeze, nimeni nu se gândea la proporțiile Pandemiei și la cum se va schimba viata noastră. Nu regret o secunda ca am fost în acea vacanță. A fost ultima vacanță în formula completă și Roma era orașul la care visam de foarte mult timp să ajung din nou! Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama”, a declarat Oana Roman pe Instagram.