Actualitate

Explicațiile lui Nelu Tătaru după ce farmacia soției sale a fost acuzată de nereguli

Ministrul Sănătății a oferit niște explicații incredibile, după acuzațiile aduse farmaciei soției sale. 

Advertisment
Advertisement
efume.ro

La farmacia soției lui Nelu Tătaru au fost descoperite mai multe nereguli. Astfel, măștile medicale au fost vândute la suprapreț. Totodată, la achiziționare acestora, clienții nu au primit bonuri fiscale.

Explicațiile lui Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății a oferit explicații incredibile în urma acuzațiilor aduse farmaciei soției sale. Nelu Tătaru a declarat, pentru jurnalist.ro, că adaosul comercial pentru măștile medicale este de fapt unul mic. El spune că prețul de achiziție a fost ridicat, de aceea măștile au ajuns să fie comercializate cu 15 lei bucata.

Advertisment

Ministrul adaugă că farmacia soției sale este victima unor provocări din partea anumitor ziariști locali. El a explicat și situația vânzării produselor fără bon fiscal.

Advertisment

Conform spuselor lui Nelu Tătaru, întâmplarea a avut loc într-o sâmbătă după masă. Acesta spune că exact atunci s-a făcut aprovizionarea, iar oamenii au dat năvală să le achiziționeze.

Astfel, vânzătoarea nu ar fi apucat să bage factura în sistem. El spune că acea farmacie era probabil singura din Huși care adusese măști. După informațiile apărute în presă, ministrul spune că au avut loc mai multe controale de la Poliție, DSP și Finanțe. Conform lui, nicio instituție nu a găsit nimic.

Nelu Tătaru acuză și anumite interese locale

Nelu Tătaru crede că apariția informațiilor respective în presă a fost făcută la comandă. El e de părere că o dispută politică locală a dus la acest lucru.

Ministrul Sănătății consideră că unele persoane încearcă să provoace evenimente neplăcute. Acestea ar fi mereu la ușa unității medicale. Tătaru suspectează că în spatele lor s-ar afla parlamentarul Petru Movilă, de la PMP. Cei doi au o rivalitate locală.

Ministrul anunță că a cerut tuturor autorităților competente din cadrul județului să investigheze farmacia respectivă. Astfel, el e convins că se va dovedi faptul că farmacia nu are nimic de ascuns și că totul este în regulă.

Advertisment
Advertisment