Actualitate

Este cu adevărat incredibil. Ce a fost în stare să facă Bianca Drăgușanu pentru bani

Relația pe care Bianca Drăgușanu a avut-o cu Alex Bodi a fost, e clar pentru toți, una toxică. Ce a fost în stare să facă Bianca Drăgușanu pentru bani.

Au ieșit la iveală noi detalii despre căsnicia lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu. Ce a fost în stare să facă blonda pentru bani.

Este cu adevărat incredibil. Ce a fost în stare să facă Bianca Drăgușanu pentru bani

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi e departe să se sfârșească prea curând. Cei doi s-au făcut ca la ușa cortului, și-au vorbit în cel mai urât mod posibil, dar nu s-au potolit nici acum. Recent, Alex Bodi i-a lăsat pe toți fără cuvinte, în momentul în care a spus că fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, l-a șantajat. Motivul? A cerut bani ca să-și retragă plângerea pentru violență. Bodi a făcut această mărturisire după ce Bianca Drăgușanu a făcut tot ce a putut ca să-l scoată vinovat.

„Nu îmi explic că au trecut şapte luni de la incident…ca să nu vorbim de altul de acum doi ani! Ea acum vine cu acuzaţii şi vrea să arate monstrul din mine, mai ales că sunt în situaţia în care sunt. A mai avut o tentativă, în 2020, când a scos un ordin de restricţie, dar tot ea, pentru o sumă de bani, a ridicat ordinul cu acte făcute de avocatul ei! Ea a vrut să ne împăcăm și mi-a cerut bani că să-și ridice ordinul de restricție prin avocat în perioada respectivă”, a declarat Alex Bodi, la RomâniaTV.

Bodi spune că nu e primul care a agresat-o fizic pe Bianca

De asemenea, afaceristul spune că în toate relațiile pe care le-a avut Bianca Drăgușanu a fost agresată. Mai mult, acesta a vorbit și despre cât de frumos s-a comportat cu fetița ei, ca și cum ar fi fost propriul copil.

„Pe 6 octombrie a zburat cu mine în Turcia în vacanță. Şi acolo am sechestrat-o? După două zile eram în cluburi și ne distram! Nu e logic ca după 6-7 luni să mă ameninți repetitiv că mă bagi la pușcărie. Și acum când nu avem legătura, nu avem contact de 6 luni. Să spui că te simți în pericol… de fata ei am avut grijă ca de fetele mele. Nu ai cum să spui acum de ce tu care ai relaţii trase la xerox și toți bărbații te-au bătut?”, a mai spus Alex Bodi.