Actualitate

Este cea mai șmecheră rulotă din lume. Are etaj, lift și balcon

Cine are buzunarele pline, are toate șansele să facă o investiție excelentă. Poate să achiziționeze o ruletă cu etaj, lift și balcon.

Vă doriți să nu mai duceți grija cazării atunci când plecați în concediu? A apărut rulota cu etaj, lift și balcon.

Este cea mai șmecheră rulotă din lume. Are etaj, lift și balcon

Compania chineză SAIC a făcut un lucru extraordinară. A transformat un microbuz în cea mai avansată rulotă din lume. Care este dotată chiar și cu balcon și, spun specialiștii, se poate extinde și pe lățime, dar și pe înălțime. Ce-i drept, prețul e pe măsură, fiind vorba de 345.000 de euro. Dacă initial a fost creat un singur prototip, acum compania a anunțat că va produce și în serie.

 La primul nivel sunt camera de zi și bucătăria

Cum este aranjată superba rulotă? Are secțiuni refractabile pe fiecare parte, la primul nivel fiind oi cameră zi și o bucătărie, care sunt separate de un bar. Sufrageria arată ca în cele mai frumoase visuri, având o canapea în forma literei L. Cât privește bucătăria, aici veți găsi un aragaz, un cuptor, o chiuvetă și un frigider.

La etajul al doilea se pot organiza petreceri

Zona cea mai ieșită din comun este însă etajul al doilea, partea superioară a acestuia putând fi extinsă pentru a forma o alte camera doar apăsând pe un buton. De asemenea, la acest etaj poate fi organizată o sală de băut ceai sau un oficiu. Și odată ce se va extinde acoperișul, puteți beneficia și de un balcon. Și ca tacâmul să fie complet, spațiul de locuit dispune și de un ecran mare, proiector și difuzoare audio.