Actualitate

Este cea mai mare durere a lui Laurențiu Reghecampf. I-a murit fetița

Antrenor de succes și iubit de români, Laurențiu Reghecampf a avut un moment cumplit în viață. Atunci când i-a murit fetița.

Cu mare greutate a trecut peste cea mai mare încercare a vieții lui. Lui Laurențiu Reghecampf i-a murit fetița.

Este cea mai mare durere a lui Laurențiu Reghecampf. I-a murit fetița

Cu 20 de ani în urmă, Laurențiu Reghecampf a trecut prin cele mai cumplite momente din viața lui. În momentul în care i-a murit fetița, acesta a crezut că își va pierde mințile. Această oribilă tragedie a avut loc în perioada în care sportivul a fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer. Pe data de 10 iunie 1997 a venit pe lume Ana Lisa Cristina Reghecampf, dar părinții nu s-au putut bucura pentru că micuța s-a născut cu o malformație congenitală la inimă.

Care, din nefericire, i-a adus și sfârșitul. Laurențiu a făcut tot ce i-a stat în putință să o salveze, dar din nefericire, medicii nu au mai putut să facă nimic. Fosta sa soție a rămas traumatizată, iar mesajul de acum câțiva ani spune totul. „10 iunie, cu 18 ani în urmă se năștea prima mea rază de soare, Ana Lisa. O voi purta cu mine și în sufletul meu toată viață. Îngeraș, coboară lin/ Lângă patul meu/ Somn ușor tu să-mi aduci/ De la Dumnezeu/ Să adorm pe brațul tău/ Dulce drăgăstos/ Până-n zori când m-oi trezi/ Dintr-un vis frumos”, a scris Mariana Pfeiffer.

Și-a refăcut viața cu Anamaria Prodan

După ce și-au revenit într-un fel, Laurențiu și Mariana au dat naștere unui alt copil, Luca. Băiatul a fost bine însă între cei doi a intervenit divorțul și a rămas în Germania, alături de mama lui. Ulterior, Laurențiu Reghecampf și-a găsit fericirea alături de Anamaria Prodan. Cei doi și-au unit destinele pe 14 iunie 2008, în Las Vegas.  Pe 31 august a venit pe lume rodul iubirii lor, Laurențiu junior.

 

Tags