Actualitate

Este bomba anului! Oana Roman s-a împăcat cu Petre Roman

Ani buni nu și-au vorbit, iar Oana Roman a spus tot timpul că tatălui ei nu-i pasă de familia sa. Acum lucrurile s-au schimbat definitiv. Cei doi s-au împăcat.

Când nimeni nu s-a așteptat, Oana Roman s-a împăcat cu tatăl său. Vedeta a lăsat totul în urmă și se înțelege de minune cu Petre Roman.

Este bomba anului! Oana Roman s-a împăcat cu Petre Roman

După un divorț dureros și o perioadă în care a stat cu Mioara prin spitale, Oana Roman are parte de un moment fericit. S-a împăcat cu Petre Roman. Vedeta e foarte fericită și a postat o fotografie în care apare alături de fostul premier al României și micuța Isa. „Azi ne am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântat”, a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei.

Ce au spus fanii

La scurt timp de la postarea fotografiei, internauții au felicitat-o, iar reacțiile sunt fabuloase. „Ce poate fi mai frumos decât un bunic care-și îmbrățișează nepoata!, Ce frumos Oana, felicitări! Să fiți fericiți și binecuvântați! Doamne ajută. Ai un tată deosebit. Prețuiți-l!, În sfârșit! Doamne ajută să vă întâlniți mai des, Ce frumos!!! Bucurați-vă cat mai mult! Sa vă întâlniți mai des!”, Chiar arată fabulos, au spus fanii.

Oana a fost în depresie din cauza tatălui

Cu ceva timp în urmă, Oana a spus că a avut mult de suferit din cauza tatălui său, ba chiar intrase într-o depresie. „Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment.

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine”, a spus vedeta.