Actualitate

Emily Burghelea a primit inelul de logodnă în direct la Teo Show

De când a plecat de la emisiunea Mirelei Vaida, Emily Burghelea e mai fericită ca niciodată. Vedeta a primit inelul de logodnă în direct la Teo Show.

Advertisment
Advertisement

Momentul logodnei nu va fi uitat niciodată de Emily Burghelea. Blonda a primit inelul, în direct la emisiunea Teo Show.

Emily Burghelea a primit inelul de logodnă în direct la Teo Show

„Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea și sunt încă în stare de șoc. Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show și a reușit să mă lase mută! Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct” , a spus Emily Burghelea pentru cancan.ro.

Advertisment

”Mi-a zis că mă va filma în cele mai DUBIOASE ipostaze. Am crezut în primă instanță că glumește… însă nu a glumit deloc! În 30 de minute mi-a făcut 10 story-uri. Nu știu unde se va ajunge cu asta. Sper să nu regret! Știu sigur că ceva nu am să regret! Faptul că am spus DA! Îl iubesc din toată inima si știu că el este alesul. Am impresia că suntem împreună de-o viață! Locuim împreună de multă vreme, iar de curând ne-am mutat la casă. La casa noastră! Ceva mai frumos nu există!”, a spus fericită, Emily.

Advertisment

Cine e iubitul misterios

Potrivit surselor, cel care a fascinat-o pe Emily este un om de afaceri. Se pare că bărbatul deține firme de IT și generează platorme și site-uri pentru un partid politic din România. Pentru că nu îi place să iasă în evidență, blonda i-a făcut iubitului un cont de Instagram denumit iubitul_lui_emily. Întrucât își doresc o nuntă ca în povești, cei doi spun că așteaptă să treacă pandemia. Până atunci, cei doi se bucură unul de celălalt și se iubesc din zi în zi mai mult.

 

Advertisment
Advertisment