Actualitate

El este viitorul ginere al lui Liviu Dragnea. Din păcate, tânărul este bolnav

Una dintre marile voci ale României este viitorul ginere al lui Liviu Dragnea. Acesta are însă probleme de sănătate.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Fiica lui Liviu Dragnea are un iubit extrem de cunoscut. Acesta are însă mari probleme de sănătate.

El este viitorul ginere al lui Liviu Dragnea. Din păcate, tânărul este bolnav

Chiar dacă Liviu Dragnea e o personalitate a României, fiica sa, Alexandra, a preferat dintotdeauna să stea departe de lumina reflectoarelor. Asta pentru că se simte în siguranță în brațele iubitului său. Nimeni altul decât Alexandru Mațaev, un excelent interpret care a luat amploare după ce a participat la X Factor și are o voce fantastică. Cei doi sunt împreună de opt ani și toată lumea se așteaptă ca Alexandra să fie dusă cât mai repede în fața altarului. De altfel, fiica lui Dragnea a și apărut într-un videoclip al lui Mațaev, pe care l-a făcut la piesa Cu capul în nori. Interesant este că videoclipul s-a filmat chiar pe domeniul lui Dragnea de la Alexandria.

Advertisment

A cochetat cu modelingul

Din nefericire, după filmarea videoclipului, artistul a primit doar mesaje negative de la internauți. „Casa asta e a condamnatului definitiv Dragnea, nu?”, “Asta nu e Alexandra Dragnea si proprietatea lu taticu cu bani furati de la stat???”, “Prea multa minte evident nu ai.. sa iti distrugi cariera din start prin asocierea cu aceste personaje. Pacat de tine, dar ti-ai facut-o cu mana ta”, “Cum e la livache acasă?cariera ți-ai făcut-o praf…dar e ok…ai banii lui. Te-ai făcut membru de partid?”, au spus aceștia.

Advertisment

Despre Alexandra se știe însă că a fost o elevă extrem de conștiincioasă. Fata a terminat BAC-ul cu nota 9,78 și a absolvit Facultatea de limbi străine. Dar fiica lui Liviu Dragnea, frumoasă fiind, a cochetat o perioadă și cu modelingul. Ineditul a fost momentul în care aceasta a apărut fără sutien, realizând un shooting sexy. Din păcate însă, se spune că Mațaev ar avea ceva probleme de sănătate în acest moment, lucru care o îngrijorează pe Alexandra Dragnea.

 

Advertisment
Advertisment