Actualitate

El e cel mai bun om de radio din România. Cine este soția lui Mihai Morar

Are un succes imens și un mariaj pentru care e invidiat. Dar cine este soția lui Mihai Morar.

Mihai Morar e unul dintre cei mai buni jurnaliști, însă puțini știu cine este și cu ce se ocupă soția sa.

El e cel mai bun om de radio din România. Cine este soția lui Mihai Morar

Trăiește o poveste de dragoste ca-n povești cu femeia pe care o adoră, Gabriela dăruindu-i lui Mihai Morar trei copii, ca trei flori. Cei doi s-au cunoscut în 2006, fiind colegi la Radio 21. S-au îndrăgostit pe loc, iar după doar șase luni de relație, au hotărât să-și unească destinele. Doi ani mai târziu, au devenit părinți unor fetițe gemene.

”Noi ne știam din radio, dar la început a fost o glumă, un joc, mie îmi spunea „Coccolino“. Asta e porecla pe care mi-a pus-o ea și de care am scăpat foarte greu. N-a avut nimeni timp să-mi spună că mă grăbesc atunci când am planificat să mă însor. Înainte de asta, am avut o relație care a durat doi ani și altă relație care s-a încheiat după patru luni.

După relația care a durat doi ani, am ieșit cu gândul că „Frățioare, nu pot să-mi iau așa ceva în casă. Mai bine singur.“ Practic, relația de doi ani a fost mai mult decât o căsnicie. Am fost gelos și ținut sub papuc, a fost o relație tocmai așa cum nu trebuie să fie ea. A fost atât de nasol, încât m-am bucurat extrem când s-a încheiat „Libertateeee! Hai să ne bucurăm!“, a declarat  Mihai Morar.

”M-am hotărât să mă însor după două luni de relaţie”

Dar Mihai și-a schimbat total opțiunea despre căsătorie atunci când a cunoscut-o pe Gabriela. “M-am hotărât să mă însor după două luni de relaţie. Ne cunoşteam, eram colegi la radio şi ştiam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră şi i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relaţie, dar s-a întâmplat ca, în acelaşi timp, să se rupă ambele relaţii. Eu, trezindu-mă singur, văzând că şi ea este singură, am decis să fim împreună. Am făcut nunta la Baia Mare. Acolo este familia mea, acolo sunt prietenii mei. Sincer vorbind, eu nu mă vedeam însurat până la 35 de ani. Pe Daniel Buzdugan l-am cunoscut când era deja însurat, venise de la Iași. Eu n-aveam nici un gând atunci. Dar nu a trecut un an și m-am însurat și eu”, își amintește Mihai. Care este secretul unei relații fericite? Lipsa orgoliului și comunicarea.

 

Tags