Actualitate

Echipa Dinamo va avea salarii înjumătățite

În plină epidemie de coronavirus s-a recurs la măsuri neașteptate. Jucătorii de la Dinamo nu vor mai avea salarii atât de mari

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Florin Prunea înțelege că nu mai pot fi atâția bani din moment ce nu se mai joacă toate meciurile. Diego Fabbrini, este un fotbalist foarte bine cotat ce are salariul cel mai mare de la Dinamo.

Suspendarea fotbalului, echivalează cu scăderea salariilor. În situație de criză toate cluburile sportive sunt în minus iar aceste daune financiare se restrâng în rândul jucătorilor.

Advertisment

Pentru sezonul următor nu vor mai fi atâția bani pentru salarii

Este normal că pe timp de criză fotbaliștii să nu mai beneficieze de aceleași salarii, pentru că nu mai sunt atâția bani care să le susțină.

Advertisment

Având în vedere că s-a decis suspendarea campionatului ca măsură de prevenire a îmbolnăvirilor cu siguranță salariile vor fi mult mai mici în această perioadă.

Desigur că se discută acest aspect cu fotbaliștii și se va găsi cea mai bună soluție de bun acord. Toată lumea speră ca această perioadă de criză să treacă cât mai repede deoarece în caz contrar lucrurile se vor înrăutăți și mai mult.

Coronavirusul face ravagii în fotbal dar și în toate sectoarele sociale. Italia trece printr-o perioada critică din cauza acestui virus dar și în România se așteaptă să vină o situație similară.

Dinamo se gândește să micșoreze dramatic salariile

Vestea bună este că în acest sezon Dinamo a stat foarte bine cu salariile, dar fiind faptul că au fost susținute de cele mai mari fonduri salariale din ultimii ani.

Prin urmare încasările fotbaliștilor actuale au ajuns la suma de 150.000 de euro. Din nefericire, în continuare nu se așteaptă un sezon bun datorită faptului că situația ia întorsături drastice de la o zi la alta.

În acest context s-a decis că fondurile salariale să scadă la jumătate fotbaliștii rămânând doar cu 75.000 de euro. Epidemia de coronavirus a redus drastic încasările și toată lumea are de suferit.

În plină pandemie trebuie să ne protejăm cât mai mult și să punem sănătatea pe prim plan. Nici la Dinamo lucrurile nu stau la fel de bine cum se obișnuia.

Anul trecut în iarnă Dan Nistor cel care aducea un câștig de 12.000 de euro lunar a plecat de la Dinamo. De atunci, Florin Prunea a preluat conducerea în ceea ce privesc fondurile salariale. În perioada când Dan Nistor făcea parte din club se plăteau în jur de 170.000 de euro lunar. În prezent se acordă sub 100.000 de când Mircea Rednic, a ajuns pe locul 9 în campionat.

În meciul play-off, au ajuns pe locul 8 iar în actualul play-out echipa Dinamo a fost înfrântă cu 0-1 în meciul cu Academica Clinceni și cu Poli Iași.

Advertisment
Advertisment