Actualitate

Ea este femeia cu cele mai mari buze din lume. Niciodată nu ați văzut așa ceva

Vrea să intre în Cartea Recordurilor și și-a făcut cele mai mari buze din lume. Cine este această femeie.

O bulgăroaică în vârstă de 22 de ani aspiră la femeia cu cea mai mari buze din lume. De ce vrea să intre în Guiness Book.

Ea este femeia cu cele mai mari buze din lume. Niciodată nu ați văzut așa ceva

Andrea Ivanova este o tânără din Bulgaria de 22 de ani care a uimit întreaga omenire. Asta pentru că femeia apelează mereu la medicinii esteticieni care i-au schimbat radical înfățișarea. Până în acest moment, aceasta a investit vreo 3000 de euro și se pare că nu se va opri aici. Pentru că vrea să intre în Cartea Recordurilor. Ce și-a făcut până acum? A făcut nu mai puțin de 20 de injecții cu acid hialuronic și a ajuns să aibă niște buze cum nici o femeie nu și-ar fi imaginat vreodată. Aceasta a început să-și facă modificări fizice imediat ce a împlinit vârsta de 18 ani. Mai mult decât atât, aceasta mai are un vis: să-și mărească și bustul.

A fost cerută în căsătorie de mai multe ori

„Mă simt grozav, chiar dacă medicii mi-au spus să mă opresc, eu vreau să-mi măresc buzele și mai mult. Doctorul mi-a spus de curând că trebuie să mai aștept două luni până la următoarea injecție. Îmi ador buzele. Este greu să mănânc imediat după injectare și apoi, la 2-3 zile, lucrurile devin și mai dificile”, a declarat Andrea Ivanov, potrivit presei internaționale. Tânăra este extrem de mândră de felul în care arată și face tot felul de postări pe rețelele de socializare. Toți fanii ei din lume sunt extrem de fericiți și o felicită pentru buzele ei cu adevărat uriașe. Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat, fata cu cele mai mari buze din lume primește mereu cereri în căsătorie. Rămâne de văzut dacă aceasta va răspunde cuiva cu mult așteptatul DA.

 

Tags