Actualitate

Ea e femeia care a prevăzut coronavirusul. Este șocant ce spune că se va întâmpla în România

Sunt puțini cei care au auzit de Angie Loupescou.  Femeia este o celebră clarvăzătoare care a prevăzut coronavirusul, dar și căderea Turnurilor Gemene. Ce spune acum despre România.

Are viziuni din copilărie și nu a greșit niciodată. A prevăzut coronavirusul și știe tot ce se va întâmpla în viitor în România.

Ea e femeia care a prevăzut coronavirusul. Este șocant ce spune că se va întâmpla în România

Trăiește în Grecia de la vârsta de 12 ani și se numește Angie Loupescou. Ea este femeia care spune că a prevăzut cele mai mari nenorociri ale umanității, inclusiv pandemia de coronavirus. Angie a rămas orfană de părinți la o vârstă fragedă și a fost ulterior înfiată de un cuplu greco-român. Așa a ajuns în Grecia, unde urma să i se schimbe toată viața.”La școală știam subiectele care urmau să cadă la examen, prevedeam lucruri care urmau să se întâmple familiei și cunoscuților, iar ele se adevereau întotdeauna. Așa mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a făcut un cadou rar, cel al clarviziunii și al telepatiei”, a povestit Angie Loupescou pentru click.

A devenit celebră cu cartea Viețile precedente ale personalităților celebre

Și-a dorit mult să termine Facultatea de Teologie, dar viața i-a scos altceva în drum. Astfel că Angela e absolventă de Psihologie și Filosofie. În anul 2.000 a lansat cartea ”Viețile precedente ale personalităților celebre”, grație căreia a devenit celebră.

”Apoi, am mai prevăzut multe din evenimentele importante petrecute de-a lungul timpului, de la cutremure, incidente, situații economice, inundații, până la apariția coronavirusului și alegerea în State a președintelui Biden. Toate au apărut în interviuri televizate sau în articole de presă”, a spus femeia. Acum, clarvăzătoarea a menționat și ce se va întâmpla cu România. Iar veștile primite nu sunt deloc bune.”E o situație dificilă, o combinație a crizei economice cu cea a coronavirusului, care va dura încă 2-3 ani”, a declarat aceasta.