Actualitate

E vestea cea mai zguduitoare din acest moment. Tatăl fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a ucis o tânără

Dacă pe Vlad Voiculescu îl știe toată lumea, despre familia lui se cunosc prea puține lucruri. S-a aflat acum că tatăl lui, Vasile Voiculescu a omorât o tănără.

Advertisment
Advertisement

Vasile Voiculescu, tatăl fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a ucis o tânără în urma unui accident. Cum a scăpat acesta de rigorile legii.

E vestea cea mai zguduitoare din acest moment. Tatăl fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a ucis o tânără

Anul 1999 a fost unul extrem de încercat pentru familia fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta conducea mașina pe DN 1 între Gimbav și Brașov și a produs un accident rutier, în urma căruia a ucis o femeie. El a tăiat două benzi continua ca să ajungă la un supermarket, moment în care a intrat într-o mașină care circula regulamentar. Atunci, tânăra care se afla în dreapta lui Vasile Voiculescu a murit la spital. Câțiva ani mai târziu, respectiv în februarie 2003, acesta a fost condamnat de Judecătoria Brașov la doi ani de închisoare cu suspendare. Pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Advertisment

Cum a scăpat de pușcărie

Mai mult, acesta a primit patru ani de încercare și urma să plătească despăgubire familiei suma de 50.000.000 lei vechi despăgubiri civile familiei tinerei moarte. Totodată trebuia să mai plătească și 20.000 de lei vechi despăgubiri civile tinerei rănite din cealaltă mașină. Da și 375.249 lei (vechi) CAS Braşov pentru spitalizarea victimelor respectiv plata a 3.000.000 lei (vechi) cheltuieli judiciare. În iunie același an, Voiculescu este condamnat definitiv la trei ani de închisoare, dar surpriză. Tribunalul Brașov spune că i se aplică legea penală mai bună și, prin urmare este grațiat de regimul PSD. Concluzia? A scăpat și de pușcărie și de toate daunele ce urma să le plătească. Ce s-a întâmplat? S-a înțeles cu mama fetei ucise care se aude prin târg că ar fi primit o sumă imensă de bani, ca să nu depună solicitare de daune.

Advertisment

 

Advertisment
Advertisment