Actualitateinfo

E un om distrus. A crezut că scapă, dar vestea asta l-a pus la pământ. Câți ani de închisoare a primit Marian Vanghelie

Marian Vanghelie nu știe pe unde să mai scoată cămașa. Fostul primar al sectorului 5 a primit cea mai rea veste. Câți ani va sta în închisoare.

S-a nenorocit. Marian Vanghelie este acum la pământ. Câți ani a primit de închisoare.

E un om distrus. A crezut că scapă, dar vestea asta l-a pus la pământ. Câți ani de închisoare a primit Marian Vanghelie

Sunt zece ani de când Marian Vanghelie și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Oana Mizil. Când totul părea că e ca o poveste, a venit nenorocirea peste ei. Fostul primar al Capitalei a primit zece ani de închisoare, pentru corupție.

Deocamdată e vorba de o primă instanță, însă e posibil ca acesta să petreacă mulți ani în spatele gratiilor pentru o mită de 30 milioane de euro. Pe care, se presupune că ar fi luat-o acum șase ani. Sigur că vanghelie a spus că el nu are nici o vină, iar ca să fie și mai convingător a jurat cu mâna pe Biblie.

Oana Mizil are afacere cu prăjituri

Potrivit evenimentulzilei.ro, când a auzit vestea despre soțul ei, Oana Mizil a fost extraordinar de afectată și nu a mai fost văzută câteva zile ieșind din casă. Chiar dacă a cochetat o perioadă cu politica, dar a preferat să-și facă o cofetărie, iar prăjiturile le face personal. Iar din mâinile ei ies adevărate opere de artă.

“Puţini sunt cei care ştiu că mai am o mare dragoste, cum ar fi dragostea pentru ciocolată, deserturi fine şi torturi delicate. Este momentul meu. Cel în care mă transform iar în lider şi conduc o echipă profesionistă, extrem de creativă şi de talentată, dintr-un laborator de mici bucurii dulci.

Cadé este parte din povestea mea şi mă bucur să o împărtăşesc cu voi. Căci, de fapt, ceea ce vreau să vă transmit este să iubiţi întotdeauna ceea ce faceţi, pentru că numai din iubire ies lucrurile cu adevărat bune”, a împărtăşit Oana prietenilor ei de pe Facebook cu mulți ani în urmă.