Actualitate

E pentru prima dată când Smiley spune așa ceva despre Gina Pistol

E iubita și mama copilului său, dar Smiley nu a spus niciodată așa ceva despre Gina Pistol. E incredibil ce declarație a putut să dea artistul.

Gina Pistol l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume atunci când a devenit tată. Ce a putut să spună Smiley despre iubita sa.

E pentru prima dată când Smiley spune așa ceva despre Gina Pistol

La scurt timp de când a devenit tată, Smiley a început să spună tot mai multe lucruri din relația sa cu frumoasa Gina Pistol. „Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, a declarat Smiley la podcastul lui Mihai Morar.

Este jovială, super de gașcă, nu mă plictisesc cu ea

Dar declarațiile despre femeia pe care o iubește au continuat, spre marea bucurie a fanilor.  „Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina. Este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a menționat Smiley.