Actualitateinfo

E oficial. Pepe și Raluca Pastramă au hotărât data divorțului.Nu mai e cale de întoarcere.

Nimeni nu s-ar fi gândit că nu vor mai fi împreună. Pepe și Raluca Pastramă au hotărât care va fi data divorțului.

Decizie de ultimă oră. Pepe și Raluca Pastramă au hotărât care va fi data divorțului.

E oficial. Pepe și Raluca Pastramă au hotărât data divorțului

Nu mai e cale de întoarcere. Dacă până acum fanii mai sperau că cei doi se vor împăca, totul este bătut în cuie. Pepe și Raluca Pastramă au hotărât care va fi data divorțului. Din nefericire, cei doi au vorbit deja și care va fi data divorțului. Cei doi soți se vor duce peste două săptămâni la notar, unde vor încheia o căsnicie în urma căreia au venit pe lume două fetițe.

Încă nu s-a hotărât cum va fi împărțită averea

Mai mult decât atât, Pepe și fosta sa soție urmează să pună la punct și cum va fi împărțită averea. Iar bunurile sunt pe măsura muncii depuse. Până în acest moment, se cunoaște faptul că artistul a rămas cu vila de lux din Pipera, în valoare  de 400.000 de euro. Tot lui Pepe i-au rămas cele două mașini, dar și afacerea din centrul Bucureștiului. Ralucare are grădinița care a costat în jur de 380.000 de euro, o mașină și bijuterii plus alte bunuri în valoare de 100.000 de euro. Cei doi au încercat să îngroape securea războiului și să rămână amici de dragul celor două fetițe.

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, a declarat Pepe pe canalul său de YouTube.

 

Tags