Actualitate

E nemulțumită de posterior. Focoasa Ruby vrea să-și facă operație de mărire a feselor

A slăbit mult prea mult și s-a hotărât să ia atitudine. Ruby susține că a rămas fără forme și s-a gândit să-și facă operație de mărire a feselor.

Face ce face și ajunge mereu în atenția tuturor, cu dezvăluiri picante. Acum, Ruby vrea să-și facă operație de mărire a feselor.

E nemulțumită de posterior. Focoasa Ruby vrea să-și facă operație de mărire a feselor

Frumoasa Ruby a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre faptul că posteriorul său nu mai e ce a fost odată. Și dacă până acum a atras atenția fanilor săi prin formele cu care a fost înzestrată de natură, acum consideră că nu mai e la fel de apetisantă. Pentru că a slăbit foarte mult, e nemulțumită de fesele sale și are de gând să le mărească. În plus, cântăreața a menționat că e invidioasă pentru ce ”are Ana Lesko în spate”.

Nu ezită să ajungă la medicul estetician

Drept urmare, cântăreața nu exclude posibilitatea de a trece cât mai repede prin cabinetul medicului estetician. „Să mă apuc de sport sau să fac varianta aia simplă (operația de implant fesier).”, a spus bruneta în cadrul unei emisiuni TV.

Câte operații estetice are cântăreața

Nu ar fi însă pentru prima dată când Ruby ar apela la ajutorul operațiilor estetice pentru a arăta spectaculos. Deși a fost acuzată că s-ar fi modificat, vedeta a făcut lumină și a explicat tuturor la ce intervenții a recurs până acum. Concret, artista spune că și-a pus silicoane și a avut o operație de modificare a nasului. ”Am două operații estetice mari și late. Una la nas, am făcut-o de două ori (…) și cea de la sâni”, a declarar artista pe contul său de socializare.