Actualitate

E înfricoșător. Ce s-a ales de cea mai îndrăgită cântăreață de manele. A fost iubita lui Nicolae Guță

Când Sorina apărea, toți românii erau în delir. Acum însă, fosta iubită a lui Nicolae Guță a ajuns pur și simplu de nerecunoscut.

Se spune că vocea ca a ei se naște odată la 100 de ani. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a ajuns în ultimul hal.

Ce s-a ales de cea mai îndrăgită cântăreață de manele. A fost iubita lui Nicolae Guță

Cu 25 de ani în urmă, Sorina era cea mai iubită cântăreață de manele, iar când apărea alături de Nicolae Guță, era nebunie. Din nefericire însă, în ultima perioadă vedeta a avut parte de multe nenorociri. Dar cea mai mare dramă a fost decesul mamei sale, care a distrus-o: Sorina a devenit dependentă de alcool.

”Beam până adormeam la masă”

A renunțat la muzică și a preferat să stea lângă familia sa, dar din păcate s-a îmbolnăvit. Din femeia cochetă și plină de șarm din trecut, Sorina a devenit de nerecunoscut. Aceasta a renunțat să aibă grijă de imaginea sa și preferă să cânte prin biserici sau la diverse adunări.

După ce a murit mama, am dat în patima alcoolului

Într-un interviu recent, Sorina a vorbit despre toate nenorocirile prin care a trecut în ultimii ani. ”După moartea ei am avut foarte mari probleme, n-am mai cântat, am stat închisă în casă. Am dat în patima alcoolului după ce a murit mama, am crezut că nu mă mai las de băutură niciodată. Dar Dumezeu e viu și adevărat. Eu mă închideam în casă, surorile mele plângeau.

Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o băgeam în seamă. Eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și să mă îmbătăm, mă trezeam și iar beam. A durat vreo trai ani.”, a spus Sorina. La un moment dat însă, sora Sorinei a insistat să meargă cu ea la biserică. După ce a ajuns acolo, vedeta și-a dat seama că trebuie să se schime radical.