Actualitate

E hotărât. Bianca Drăgușanu se mărită

Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și s-a hotărât. Bianca Drăgușanu se mărită.

E convinsă că a treia oară va fi cu noroc. Bianca Drăgușanu se mărită. Vedeta e mai fericită ca niciodată.

E hotărât. Bianca Drăgușanu se mărită

Bianca Drăgușanu a rupt pisica în două și a spus tot adevărul. E în culmea fericirii și va îmbrăca rochia de mireasă. Pentru a treia oară. Dar acum e sigură că va fi exact ceea ce și-a dorit. „Acum viața mea este în roz, exact asa cum mi-am dorit-o și cum o merit. Aparențele de cele mai multe ori înșală. Dar în moemntul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă periodă a vieții mele, din toate punctele de vedere.

Îmi permit orice fel de vacanță și am plecat singură în Dubai. De acolo am plecat cu cineva în Maldive. Nu pot sa zic ca a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Am încercat sa o conving pe Ramona Gabor să mergem în Maldive. (…) Mi se întâmplă exact ce îmi doresc să mi se întâmple. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Oamenii fericiți nu simt nevoia să-și exprime fericirea. Starea de fericire mi-o induc în fiecare zi singură. Că mai există cineva care mă face fericită, e adevărat.’, a declarat Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a confirmat că Bianca se va mărita cu Gabi Bădălău

Bianca nu a vrut însă să dea nici o declarație despre bărbatul din viața ei, dar știe că a treia căsătorie este tot ce-și dorește în acest moment. „Nu vreau să vorbesc despre partenerul din viața mea. Sunt bine, împlinită din toate punctele de vedere. Am un copil sănătos, afaceri, prieteni (…) Da, mă mărit… cândva. A treia oară va fi cu noroc. E clar că o să mă mărit, am mai zis chestia asta. (….) Tânjesc după o familie. (…) Pentru viitorul meu soț centrul universului lui voi fi eu. Mai bine rămân singură dacă nu e cum vreau eu”, a mai spus vedeta.

Căsătoria Biancăi nu mai este doar un zvon, însăși Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Bădălău, confirmând acest lucru. ”Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum, căci ei sunt importanţi.”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

 

Tags