Actualitateinfo

E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei

Are mari probleme cu banii și abia are din ce să se descurce. Chiar dacă a fost unul dintre cei mai mari boxeri ai lumii, Leonard Doroftei e urmat de ghinion.

Și-a vândut casa din Ploiești, a rămas fără afacere și supărările l-au făcut să plece în Canada cu toată familia. Ce se întâmplă cu Leonard Doroftei.

E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei

Este într-o situație disperată și nu știe ce să mai facă pentru a face față situației în care se află. Leonard Doroftei și-a pierdut afacerea, și-a vândut casa, dar nici cu asta nu a avut noroc. Asta pentru că a rămas în pierdere cu 350.000 de euro. Moșu n-a avut încotro și-a luat toată familia și a plecat în Canada, unde și-a găsit un loc de muncă. Speră că măcar de data asta va avea mai mult noroc.

Ce face Moșu în Canada

“E important ca am un job aici. Fac exact ceea ce îmi place. Locuiesc la o strada distanta de cel mai bun prieten al meu, Adi Diaconu. Am si dat 15 kilograme jos de când am venit in Canada. Acum lucrez la un club de box care aparține unei rude a lui Gigi Becali.

Voi reveni în România într-o bună zi. La federație nu am fost dorit. Nu au vrut nici să fiu antrenor la lot. În sala la Nea Titi intram cu greu”, a declarat Leonard Doroftei.

“Îmi aduc aminte că atunci când mi-am luat cetățenia canadiană, polițiștii de la frontieră mi-au urat: ‚Welcome, home!’. Când aveam cetățenia română, mă întrebau: ‘Scopul și durata vizitei?. (…) Am avut o ședință de familie. Eu am fost pentru Ploiești, nevasta pentru București, cei doi copii au fost pentru Montreal. Eu sper că sunt aici în vacanță. Însă acum nu mai este vorba de mine sau de soția mea, ci de viitorul copiilor mei. Cu ce pot eu să-i ajut pe mai departe?! Dacă mi-ai luat afacerea cu ce mai pot ajuta copiii mei mai departe?!”, a mai spus sportivul.