Actualitate

E cu adevărat incredibil! Cine a fost iubirea secretă a actorului Florin Călinescu. E o mare femeie de afaceri

A ieșit la iveală secretul lui Florin Călinescu. Actorul a avut o iubire secretă despre care nu s-a știut niciodată până acum. E fantastic.

Întotdeauna Florin Călinescu a fost extrem de secretos cu viața sa privată. Dar s-a aflat recent care a fost iubirea sa secretă.

E cu adevărat incredibil! Cine a fost iubirea secretă a actorului Florin Călinescu. E o mare femeie de afaceri

Florin Călinescu și războinica femeie de afaceri Monica Tatoiu au avut o relație de iubire, pe care nimeni nu a știut-o. Se întâmpla în perioada în care cei doi au fost colegi de clasă la liceu. Undeva, prin jurul anului 1970.  ”Eram copii, în primele clase şcolare şi se chema Monica Rodivoevici. Cred că cea mai curioasă, plăcută şi bizară amintire este că şi la copii se poate isca un anume sentiment de iubire.

Cred că eram îndrăgostit. O să vă vină să râdeţi, dar cred că ne scriam bileţele de iubire. Da. Ce înţelegeam noi prin dragoste: îţi dau două caramele dacă ridici fustiţa şi dacă mă laşi să te pup îți dau jumate de sandvich. Chestii de genul ăsta. Tot timpul e pedantă, exactă, persuasivă, energică. Întrebaţi-l pe soţul sau foştii ei soţi, pe copilul ei, angajaţii, şoferul, întrebaţi coaforul, pe toată lumea. Este cea mai energetică persoană pe care am cunoscut-o”, a declarat Florin Călinescu, potrivit wowbiz.

Cine este Florin Călinescu

Simpaticul actor Florin Călinescu a intrat in lumea bună a massmediei cu emisiunea “Duminicile celor singuri” de la Radio ProFM. În decembrie 2005 acesta a devenit producător la MediaPro Internaţional. A devenit cunoscut după ce a realizat emisiunea “Ora şapte, bună dimineaţa” la ProTV. Apoi emisiunea-concurs “Te uiţi şi câştigi” și a devenit extrem de apreciat. Dar acesta a devenit vedetă odată ce a inaugurat emisiunea Chestiunea zilei.