Actualitate

E clar pentru toată lumea. Lidia Buble are un nou iubit

Lidia Buble nu mai suferă după Răzvan Simion. De data asta e clar pentru toată lumea. Cântăreața și-a găsit un nou iubit.

Lidia Buble e mai fericită ca niciodată. Vedeta a postat o declarație de dragoste și fanii au înțeles că are pe altcineva.

E clar pentru toată lumea. Lidia Buble are un nou iubit

A trecut perioada când Răzvan Simion și Lidia Buble făceau deliciul fanilor. Cei doi sunt despărțiți și se pare că nu există șanse de împăcare. Mai mult de atât, Lidia se pare că are un nou iubit. Aceasta a postat pe instagram o declarație de dragoste, urmată de un emoticon în formă de inimă.

„Îți mulțumesc că mă iubești atunci când nu mă simt atrăgătoare”, a scris artista pe contul său de socializare. Bineînțeles, că fanii au sărit imediat cu întrebările, vrând să știe cine este noul iubit al blondei.

Și Răzvan Simion are altă relație

Nici Răzvan Simion nu a stat degeaba, prezentatorul de la Antena 1, fiind surprins recent alături de noua sa iubită în Capitală. Se pare totuși că Lidia mai are în suflet pentru Răzvan. La scurt timp după ce acesta a fost văzut alături de noua cucerire, Lidia a postat o fotografie tot pe instagram. Și bineînțeles, un mesaj care spune multe.

„Sunt mai dulce ca păcatul. Emoția mea reală și atât de voluntară. Nici icoanele făcătoare de minuni. Nu te mai vindecă de mine. Poți să bei din toate izvoarele tămăduirii. Numele tău va rămâne domnișoară erezie. Și vei mirosi definitiv a poezie.”, a scris atunci blonda.

Ce mesaj a postat Răzvan când cei doi s-au despărțit

În vara acestui an, Răzvan Simion a postat pe facebook un mesaj de despărțire, iar fanii au fost extrem de impresionați. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a spus atunci prezentatorul.

Tags