Actualitateinfo

E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!

Laurețiu Reghecampf a dat bomba. Divorțează de Anamaria Prodan. E oficial!

La doar puțin timp de când au făcut o altă nuntă, pentru a-și reînnoi jurămintele, Laurențiu Reghecampf aruncă bombă. Se desparte de Anamaria Prodan.

E bomba bombelor în showbizz. Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează!

Într-o declarație în exclusivitate pentru Fanatik, Laurențiu Reghecampf a dat bomba zilei. E oficial. Divorțează de Anamaria Prodan. “Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, au fost cuvintele antrenorului.

Cel care și-a dorit să se rupă definitiv de sexy impresara a fost Reghe

Potrivit Fanatik.ro, se pare că el ar fi pregătit acest lucru din primăvară. Motivul? S-ar fi săturat de toate scandalurile în care a fost implicată soția sa. Se pare că Reghe ar fi luat decizia definitivă în urma scandalului pe care Anamaria l-ar fi avut cu Gigi Becali cu mult timp în urmă. Sursele spun că acesta s-ar fi mutat deja din vila în care a locuit cu impresara.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus în viață!”. Acesta este mesajul pe care l-a postat Anamaria cu puțin timp în urmă, când cei doi au făcut o a doua nuntă.