Actualitate

După două luni de la rapel, actorul Alexandru Arșinel a făcut coronavirus

Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase și Marilena Arșinel, soția sa, au făcut coronavirus. Aceștia se vaccinaseră acum două luni.

Atât actorul Alexandru Arșinel cât și soția sa, Marilena Arșinel, s-au îmbolnăvit de coronavirus și sunt internați la spital. Cei doi au făcut acum două luni rapelul.

După două luni de la rapel, actorul Alexandru Arșinel a făcut coronavirus

S-au vaccinat în ianuarie, iar rapelul a fost făcut la începutul lunii februarie. Dar Alexandru Arșinel și soția sa au făcut coronavirus. Artistul se află internat în spital și a declarat că nu știe de unde a contactat virusul. Chiar dacă marele actor spune că se simte foarte rău, trebuie luat în calcul și faptul că acesta a făcut un transplant de rinichi în anul 2013. ”Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut.

Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru. M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am covid. (…) Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun că avem o formă uşoară”, a declarat Arșinel.

Cine este Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a studiat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București și este unul dintre cei mai cunoscuți actori ai României. Din 1998 acesta este director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București. În anul 2017, soția actorului a căzut pe scări, iar impactul a fost atât de puternic încât a avut nevoie de operație pe creier. Viața i-a fost salvată, dar a rămas imobilizată în scaunul cu rotile.

”Ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice «bine», «ți-a plăcut mâncarea?»”, ea zice da. Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”,  a declarat Alexandru Arșinel cu ceva timp în urmă.