Actualitate

Dumitru Dragomir aruncă România în aer. Acesta spune ce avere ar avea Gigi Becali

Bun prieten cu Gigi Becali, fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri uluitoare. Ce avere spune acesta că ar avea finanțatorul FCSB.

Mai în glumă, mai în serios, Dumitru Dragomir a vorbit despre ce avere ar avea Gigi Becali. Declarația lui e șocantă.

Dumitru Dragomir aruncă România în aer. Acesta spune ce avere ar avea Gigi Becali

Chiar dacă pandemia i-a pus pe butuci pe mulți afaceriști, Gigi Becali pare din ce în ce bogat. Iar Dumitru Dragomir, prietenul său cel mai bun, știe multe în acest sens.

„Gigi Becali, ăsta, este un tip foarte deștept, dom’ne, care a reușit pe toate planurile. Rețineți ce vă spun, știu ce vorbesc. Chiar zilele trecute am fost la el la palat și am văzut cu ochii mei cum ajută lumea. Era coadă la el la intrare. Eu am văzut, cu ochii mei, cum i-a dat unui preot 2.000 de euro. Gigi este un om bun. (…) Gigi Becali are bani mulți, dom’ne. Păi… are un miliard. Un miliard de euro, rețineți ce vă spun. Nu vorbesc prostii”, a declarat Dumitru Dragomir.

Cine este George Becali

Pentru cei care nu știu, latifundiarul provine dintr-o familie de machedoni, care au avut mari probleme din cauza comuniștilor. Acesta este și motivul pentru care Gigi s-a născut într-un lagăr de muncă unde familia fusese deportată. În 1959 însă, familia lui Becali a avut noroc, restricțiile au fost ridicate și viața li s-a schimbat radical. Iar tatăl său, Atanase, a făcut o avere uriașă. Din nefericire, acesta s-a stins în 1989 și i-a lăsat lui Gigi o avere de 150.000 de dolari. Iar acesta i-a îndeplinit dorința și i-a înmulțit. „Era un șoc, pentru ca nu îmi închipuiam că cineva poate să strângă atâția bani pe vremea aia”, a declarat afaceristul cu ceva timp în urmă.