Actualitate

Dramă în familia Dolănescu. Prin ce nenorocire a trecut Dragoș Dolănescu, fiul regretatului cântăreț

Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au luptat mult pentru averea regretatului lor tată. Dar puțini sunt cei care știu prin ce nenorocire a trecut Dragoș.

Are trei copii superbi, însă viața nu a fost prea darnică cu Dragoș Dolănescu. Prin ce dramă a trecut acesta cu ani în urmă.

Dramă în familia Dolănescu. Prin ce nenorocire a trecut Dragoș, fiul regretatului cântăreț

Are o carieră solidă în Costa Rica, unde are o familie și trei copii minunați. Până să ajungă aici însă, Dragoș Dolănescu a trecut printr-o mare nenorocire. Iubita sa a murit la scurt timp după ce l-a născut pe fiul lor din cauza unei infecții. Mai mult, Dragoș a trebuit să se lupte în instanță pentru a-și lua copilul de la bunicii din partea mamei.

Dragoş, ce frumos e fiul nostru, zici că este un prinţ

„Mama lui a apucat să-şi vadă copilul. Zâmbea şi îmi spunea: Dragoş, ce frumos e fiul nostru, zici că este un prinţ. La scurt timp de la naştere, ea a făcut o infecţie gravă, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Părinţii fostei mele iubite mi-au luat copilul, am fost nevoit să umblu prin tribunale prin Spania, pentru a-l aduce lângă mine, în Costa Rica. Îl iubesc enorm, este un copil cuminte şi învaţă foarte bine. Ion este mai retras şi mai trist din fire, îi lipseşte mama, dar fac tot posibilul să-i mai alin suferinţa. Mama mea, Margarita Valenciano, s-a ocupat enorm de el, dar şi soţia mea, Melissa, e foarte ataşată de copilul meu’, a declarat Dragoș Dolănescu, cu ani în urmă. Acesta este fiul lui Ion Dolănescu pe care artistul l-a avut din relația cu Margarita Valenciano, originară din Costa Rica.