Actualitateinfo

Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta

Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta

În ultima perioadă Laurențiu Reghecampf a fost în centru atenție din cauza presupusului divorț. Deși nu a făcut prea multe declarații despre acest subiect și a încercat să fie cât mai discret, există totuși câteva detalii ce îl dau de gol și stau drept mărturie a despărțirii.

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost surprins într-o impostează care confirmă desul de clar că antrenorul a divorțat. Acesta a avut o apariție oficială atunci când a semnat contractul cu Universitatea Craiova. La eveniment, Laurențiu Reghecampf a apărut fără soția lui, care de obicei îl însoțea în astfel de situații, iar un alt detaliu i-a făcut pe toți să tragă concluzia clară.

Atunci când a semnat contractul cu Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a apărut fără verighetă pe deget. Acest detaliu este unul important având în vedere că până acum bărbatul nu a mai apărut fără acest accesoriu.

La fiecare apariție publică și nu numai, mereu, Laurențiu Reghecampf avea verigheta pe deget. Însă de această dată, bijuteria a dispărut, semn clar că ruptura dintre el și soție este cât se poate de reală și probabil va urma un divorț.

Semnele rupturii sunt tot mai dese, pe lângă faptul că Laurențiu Reghecampf a apărut fără verighetă, acesta a fost surprins zilele trecut în vacanță în Grecia alături de Corina, presupusa amantă. Cei doi au luat masa alături de un grup de prieteni și au fost cât se poate de apropiați. Aceștia au fost surprinși împreună la un restaurant celebru.

Advertisement

La masa antrenorului s-au aflat o gimnastă cunoscută și iubitul acesteia, un domn însoţit de un copil, Corina ce a stat chiar lângă Laurenţiu Reghecampf și prietena acesteia. La masă, antrenorul s-a întreținut cu tatăl copilului și nu a uitat să îi acorde atenție și tinerei aflate lângă el.

Cei doi au discutate, au râs, au privit minute bune în telefonul domnișoare, și-au împărțit mâncarea și păreau că se simt bine împreună. Corina a imortalizat momentul și peisajul și i-a cerut părerea și lui Laurenţiu Reghecampf despre fotografiile făcute. Mai mult, tânăra chiar l-a și „servit” pe antrenor, dându-i în gură o bucățică din preparatul său.

 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: