Actualitateinfo

Dorian Popa e în doliu. Prin ce nenorocire trece cântărețul

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dorian Popa a trecut la cele veșnice. Bărbatul a murit într-un mod tragic.

Avea doar 30 de ani când a trecut la Domnul. A fost unul dintre bunii prieteni ai lui Dorian Popa. Cântărețul e distrus.

Dorian Popa e în doliu. Prin ce nenorocire trece cântărețul

Ionuț Negrilă, un polițist de 30 de ani de la Brigada Rutieră a murit într-un accident rutier petrecut recent în fața Palatului Parlamentului din București. Vestea a fost un șoc pentru toți prietenii lui, printre care și cântărețul Dorian Popa. Acesta e distrus și a postat un mesaj înduioșător. Totodată, artistul spun că prietenul său a fost cel care l-a învățat să fie șofer adevărat.

„Oriunde te-a dus Dumnezeu, tot al nostru rămâi. Harnic și frumos și extrem de bun profesionist. Te iubesc. Este pentru unul dintre puținii prieteni adevărați pe care îi am. Pentru un polițist adevărat, pentru un polițist dedicat, pentru un polițist medaliat, pentru un prieten polițist care m-a învățat să nu mai fiu dobitoc la volan. Te iubesc Negrilă, ești cu mine aici”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Copilăria lui Dorian Popa a fost plină de probleme

Chiar dacă e mereu pus pe șotii, Dorian Popa ascunde în suflet o dramă. În copilărie, părinții săi s-au despărțit, iar acest lucru l-a afectat grav pe cântăreț. Mai ales că tatăl său a vrut să-l îndepărteze de mama sa, pe care o adoră.

„ El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el.  Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a declarat Dorian Popa.