Actualitate

Dorian Popa e disperat. Mamișor are nevoie urgentă de operație

Recent, Dorian Popa a trecut prin momente grele. Mama sa, pe care o alintă Mamișor, a fost internată în spital. Ce se întâmplă cu cea mai importantă femeie din viața sa.

Cântărețul și-a pus sufletul pe tavă și le-a spus tuturor prin ce șoc a trecut cu mama sa. Declarații incendiare ale lui Dorian Popa.

Dorian Popa e disperat. Mamișor are nevoie urgentă de operație

Mamișor are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală. Dorian Popa povestit totul fanilor săi de pe rețelele de socializare. Ce probleme are mama lui Dorian? O piatră la rinichi de 14 mm, care i-a dat mult de furcă. Drept urmare, a fost obligată să se interneze în spital.

„Norocoşi noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că Mamişor este un zâmbet toată. Problema e că ea e un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 mm. Mulţumim din suflet domnului doctor urolog (…), din suflet mulţumim pentru că a fost acolo alături de noi.

Mamişor voia să rezolve problema peste două săptămâni, că are o nuntă, doar că domnul doctor a zis: Nu, sâmbăta asta, dacă vreţi să mai ajungeţi la nuntă. Ca să nu mai zic cât o cert zilnic pentru că nu bea apă. Piatra a coborât pe ureter”, le-a spus Dorian internauților.

Mamișor a devenit bunică la început de an

De scurt timp, Mamișor este în culmea fericirii, pentru că a devenit bunică. Fratele lui Dorian Popa, care locuiește în Germania a devenit pentru prima oară tată.  „Nepoțica mea care a venit pe lume de o lună este o dulce, e foarte frumoasă! Îmi e foarte greu, atât de rău îmi pare, am avut bilet de avion, ar fi trebuit să plec, dar ei au intrat în lockdown”, a spus mama lui Dorian Popa.