Actualitate

Doliu pentru Ella, de la Puterea Dragostei

Unchiul Ellei, concurenta de la Puterea Dragostei, a decedat în urma infectării cu coronavirus.

Advertisment
Advertisement

Pandemia de Covid-19 face tot mai multe victime pe teritoriul României, dar și în întreaga lume. Ella trece prin clipe foarte dificile. Concurenta de la Puterea Dragostei a anunțat decesul unchiului sau.

Unchiul ei era infectat cu coronavirus

Ella a împărtășit tragica veste susținătorilor săi, printr-un mesaj pe contul de Instagram. „Zbor lin, unchiule! Odihnește-te în pace! Vei rămâne în inimile noastre”, a fost mesajul emoționant al tinerei.

Advertisment

Puțin mai târziu, concurenta de la Puterea Dragostei a revenit cu o postare în care a explicat întâmplarea. Ea anunțase anterior o campanie de donare de sânge pentru un unchi și a ținut să specifice că acum este vorba de o altă rudă. Așadar, campania respectivă va continua.

Advertisment

În urmă cu două săptămâni, în platoul emisiunii, tânăra povestea cu lacrimi în ochi situația unchiului ei. Concurenta a spus că bărbatul era intubat, fiind depistat cu noul coronavirus. Aceasta era foarte speriată, întrucât tatăl ei, bolnav de diabet, a intrat în contact cu unchiul decedat.

Ella explicase că pe atunci unchiul ei a intrat în comă, deși cu două zile mai devreme nu avusese niciun simptom. Concurenta spune că mama ei a intrat, de asemenea, în contact cu ruda decedată, la scurt timp după infectarea cu Covid-19.

Coronavirusul continuă să facă numeroase victime în țară

În ultimele 24 de ore, 321 de noi cazuri de infectare cu Covid-19 au fost înregistrare pe teritoriul României. Astfel, bilanțul a ajuns la 10 417 de persoane. La Secția de Terapie Intensivă se află 241 de pacienți.

Totodată, 552 de oameni diagnosticați cu coronavirus au decedat. În carantină instituționalizată se află acum 12 251 de persoane. Alte 27 410 sunt în izolare la domiciliu, monitorizați medical.

Forțele de ordine au identificat, în ultimele 24 de ore, nu mai puțin de 5 424 de cetățeni care au încălcat măsură de restricționare a circulației. Acestora li s-au aplicat sancțiuni în valoare de 11 071 873 de lei.

Advertisment
Advertisment