Actualitateinfo

Ce boala i-a adus sfarsitul lui Bogdan Stanoevici! Fostul ministru a fost intubat aproape doua…

S-a infectat cu coronavirus anul trecut și a trecut prin momente cumplite. Din păcate, virusul a fost mai puternic. Bogdan Stanoevici a murit.

Bogdan Stanoevici s-a stins din viață la spitalul Pantelimon din Capitală, după o lungă suferință. Actorul a avut coronavirus.

Doliu în lumea artiștilor. Bogdan Stanoevici, unul dintre cei mai mari actori, a murit de coronavirus

Actorul și politicianul Bogdan Stanoevici a murit la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Acesta s-a infectat anul trecut cu noul virus și medicii au făcut eforturi supraomenești ca să-l salveze. Din păcate, starea acestuia a fost extrem de gravă, pentru că plămânii au fost afectați aproape integral. A fost operat de urgență, iar plămânii puși în repaos total de la 7 la 15 zile.

Asta înseamnă că oxigenarea se făcea doar extracorporală. Organismul actorului a cedat și acesta a intrat în comă, în urma unei infecții luate tot din spital.”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (n.r. sâmbătă). A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie”, a anunțat senatorul AUR, Diana Șoșoacă. Din nefericire, acesta nu s-a ferit deloc de coronavirus, și a refuzat să poarte mască. Acesta a susținut mereu că este sănătos și a făcut lunar mai multe teste, care au ieșit negative.

Este fostul ministru al Românilor de Pretutindeni

Bogdan Stanoevici este fostul ministru al Românilor de Pretutindeni în candidatura lui Victor Ponta și a candidat atât la președinție, cât și la primărie și Parlament. Totodată, acesta a fost manager al Circului Metropolitan București. În topul candidaților independenți la alegerilor prezidențiale din 2019 acesta a ocupat locul 11 pe buletinele de vot. În plus, pe data de 17 ianuarie 2015, Victor Ponta l-a numit pe Bogdan Stanoevici în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii. Acesta a deținut această funcție până în decembrie 2015.

A fost convins că virusul a fost creat în laborator

De asemenea, Bogdan Stanoevici a spus că e convins că virusul a fost creat intr-un laborator. „Acest virus a fost creat in laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situații. Există brevetul înregistrat și la Paris și la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos. Pentru că suportă foarte multe mutații. Ne aflăm deja la cea de-a noua mutație a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin. Care să poată să acopere toate aceste mutații”, a declarat recent Bogdan Stanoevici.

 

Tags