Actualitateinfo

Doamne, e fabulos! Ce avere a reușit să strângă Inna

E una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume și se bucură de un succes imens și în România. Ce avere a reușit să strângă Inna.

Este un artist internațional extrem de apreciat și râvnit, dar puțini sunt cei care știu ce avere a reușit să strângă Inna. E cu adevărat incredibil.

Doamne, e fabulos! Ce avere a reușit să strângă Inna

Frumoasa cântăreață Inna a intrat în topul celor mai bogați oameni din România. Aceasta are de ce să fie bucuroasă pentru că, după atâția ani de muncă, a reușit să strângă o avere fabuloasă. Sursele spun că vedeta ar avea în acest moment 20 milioane de dolari. În acest caz, ea l-a detronat chiar și pe Ilie Năstase, a cărui avere se ridică la suma de 15 milioane de dolari.

Ce studii are vedeta

Cântăreața care s-a născut la malul mării a terminat un liceu economic din Mangalia, iar la bacalaureat a obținut media 8,85. Ulterior, aceasta a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Anul trecut, vedeta a dat și primele declarații despre iubitul său, Deliric. „Mi-a adus și iubirea și mă bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling. Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul”, a declarat Inna.