Actualitate

Doamne, Dumnezeule! Ce nenorocire. Alexandru Arșinel, în scaunul cu rotile

A avut parte de cea mai grea perioadă a vieții sale și a crezut că acesta va fi sfârșitul. Dar Dumnezeu a fost bun și Alexandru Arșinel a scăpat din ghearele morții.

Familia lui Alexandru Arșinel a trecut prin momente cumplite, după ce actorul s-a îmbolnăvit grav și a fost la un pas de moarte.

Doamne, Dumnezeule! Ce nenorocire. Alexandru Arșinel, în scaunul cu rotile

S-a vaccinat și a crezut că virusul nu-l poate ataca. Dar din păcate nu a fost așa, iar actorul Alexandru Arșinel și soția sa s-au îmbolnăvit. Chiar dacă nu au făcut forma cea mai gravă, au avut nevoie de spitalizare. ”Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru.

M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am COVID”, spunea artistul atunci.

Se reface la casa de la Sinaia

În acest moment cei doi se recuperează la casa de la Sinaia, iar actorul a fost fotografiat într-un scaun cu rotile. „Susţin că fac parte din categoria actorilor care au avut ca misiune să descreţească frunţile românilor. Cred că, în parte, am reuşit să fac asta. Dar boala prin care am trecut m-a făcut să-mi pierd zâmbetul. Nu mai am entuziasm aproape deloc.

E genul de boală care te loveşte la psihic, parşivă. Te face să vezi totul în culori închise! M-am gândit, chiar luna trecută, să mai fentez apariţiile mele pe scenă. Noroc cu prietenul Vasile Muraru. El a avut ştiinţa să mă facă să descopăr în mine însumi dorinţa de a reveni la repetiţii şi de a urca iar pe scenă.

În cele din urmă, publicul mi-a oferit o nouă confirmare că mi-am ales cea mai frumoasă meserie din lume. COVID-ul, aş spune, că a fost într-un fel alături de mine doar până am intrat pe scenă. După aceea, parcă a zburat!”