Actualitate

Doamne, cum a putut să se fotografieze Daniela Crudu. Așa ceva nu ați văzut niciodată

E din ce în ce mai frumoasă, dovadă că operațiile estetice și-au spus cuvânt. Cum s-a fotografiat Daniela Crudu.

Arată bestial, au spus toți cei care au văzut-o în ultima perioadă. Ce fotografii și-a făcut Daniela Crudu recent? Toată lumea a rămas cu gura căscată.

Doamne, cum a putut să se fotografieze Daniela Crud. Așa ceva nu ați văzut niciodată

Pare că întinerește pe zi ce trece, iar domnii îi dau târcoale din ce în ce mai mult. Recent, aceasta și-a făcut niște fotografii pe scările unei case și toată lumea a rămas pur și simplu blocată de frumusețea brunetei. Bineînțeles, că reacțiile celor de pe online au apărut imediat. ”Superbă”, ”Ești foarte frumoasă, provocatoare și sexy”, ”Ești beton, Daniela”, ”Cea mai frumoasă româncuță”, ”Piesă”, ”Frumoasă”, ”Superbă”, ”te iubesc, prințesa mea”, au spus aceștia.

Câte operații estetice are

Se cunoaște faptul că de-a lungul anilor Daniela Crudu și-a făcut multe operații estetice, iar recent și-a dat la o parte grăsimea de pe coaste. “Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex.

E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile. (…) Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”, a declarat vedeta cu ceva timp în urmă.