Actualitate

Disperarea te împinge la lucruri șocante. De ce a mâncat Ruby din gunoi

Condițiile sub orice critică pe care l-a avut în România, a făcut-o să caute și să mănânce din gunoi. Ce se întâmplat cu Ruby?

Colegii săi au rămas pur și simplu șocați când au văzut-o, însă foamea a fost mai puternică decât orice. De ce a mâncat Ruby din gunoi?

Disperarea te împinge la lucruri șocante. De ce a mâncat Ruby din gunoi

În perioada în care a făcut parte dintre concurenții emisiunii Survivor România, Ruby nu mai a mai suportat tratamentul și a recurs la un gest maxim. A mâncat din gunoi, spre disperarea colegilor cărora le era frică că se va îmbolnăvi. ”Ăștia se uitau la mine și îmi ziceau să mă potolesc. Eu m-am dus direct țintită pe sac, l-am deschis, am văzut o casoletă cu un orez care avusese un sos. Și mi se umpleau ochii de lacrimi, pentru că a fost un moment atât de fericit pentru mine.

În momentul în care am ținut în mână casoleta aia am simțit că am fentat tot sistemul, am câștigat, eram deja în finală. Colegii ziceau ești nebună, cum să mănânci din gunoi. Uite cât a stat în soare, cine știe de când e aici, cine știe cine a mâncat din ea. Eu zic, bă sunteți nebuni la cap, suntem morți de foame. Am băgat cu mâna talentat”, a mărturisit Ruby.

În pandemie nu a apucat să-și facă provizii de mâncare

Atunci când a început pandemia de coronavirus, Ruby a făcut provizii de mâncare pentru pisici și câini, dar nu și pentru ea și iubitul său.“Provizii am făcut mai mult pentru căței și pisici! Au zeci de kilograme de bobițe și pliculețe și osulețe și nisip, spre deosebire de noi, care ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri. Oricum, trecem și peste asta, când ne roade stomacul și plictiseala, ne găsim un motiv de ceartă și dupa aia două de împăcare, ca să ne mai certăm o dată dupa (râde)”, a relatat cântăreața.