Actualitate

Dieta folosită de îndrăgitul Fuego pentru a-și păstra silueta

Chiar dacă a avut câteva kilograme în plus, îndrăgitul cântăreț Fuego a reușit printr-o dietă să ajungă la greutatea dorită. Ce face pentru a-și păstra silueta.

A dat jos multe kilograme în trecut și reușește să arate și acum foarte bine. Ce face îndrăgitul Fuego pentru a-și păstra silueta.

Dieta folosită de îndrăgitul Fuego pentru a-și păstra silueta

15 kilograme. Atât a dat jos în trecut Paul Surugiu, alias Fuego, artistul după care sunt înnebunite toate doamnele și domnișoare. Cum a reușit artistul să slăbească atât de mult, o spune chiar el: „Am slăbit 15 kilograme cu ajutorul merelor şi vă recomand să mâncaţi cât mai multe mere în cura de slăbire, pentru că merele nu au atât de mult zahăr.

Orice fruct aţi mânca vă îngrăşaţi. Fructele au zaharuri, conţin zahăr, merele în schimb, sunt chiar indicate în curele de slăbire. Între mese am mâncat numai măr, afine şi zmeură. Am mai mâncat şi perle de brânză, care sunt foarte gustoase, dar cele care conţin doar 2% grăsime.

Mănânc un castron de ciorbă de legume şi credeţi-mă că mă satur

Dimineaţa mănânc acea brânzică, mănânc un ou românesc. După-amiaza, de exemplu, mănânc o ciorbiţă de legume pe care mi-o fac eu, în care pun brocoli, ciuperci, în care pun tot felul de legume şi pun foarte multă ceapă, pentru că ceapa, fie că vrem sau nu să recunoaştem, dă foarte mult gust mâncării.

Mănânc un castron de ciorbă de legume şi credeţi-mă că mă satur”, a declarat artistul. De asemenea, gurmandul Fuego spune că a renunțat la orice fel de carbohidrați, nu consumă nici un fel de pâine, fructe cu zaharuri, prăjeli şi, cel mai important, dulce.