Actualitate

Diana Sar arată minunat după ce a ținut multe diete

Artista impresionează printr-o silueta trasă prin inel și o frumusețe debordantă. După o mulțime de diete a ajuns într-o formă de invidiat

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Diana Sar are din nou un corp atrăgător. Ea a oscilat între a mânca nebunește sau a nu mânca deloc. Totuși se pare că aceste diete haotice au dat rezultate dar efortul a fost înzecit.

Diana Sar are un look atrăgător și un corp de invidiat

După lungi perioade în care s-a înfometat sau a mâncat mai mult decât trebuie a reușit să ajungă la formă dorită.

Advertisment

Această relatează că au fost zile în care nu a mâncat aproape nimic dar și zile în care a mâncat câte 9 înghețate. Numai ea știe cât de grea a fost perioada prin care a trecut. A fost nevoie de multe sacrificii până să ajungă aici.

Advertisment

După ce nu a mai jucat în serialul “Vlad”, Diana Sar și-a îndreptat atenția din nou către modellingul. Acesta a fost momentul în care și-a dorit să obțină din nou silueta de altă dată.

Chiar dacă nu mai joacă în serialul de la PRO TV, Diana Sar ea este dedicată actoriei și se ocupă și de modelling. Ca și actrița apare în continuare în piese la Teatrul Național și se pregătește să joace într-un film care va fi lansat în luna octombrie a acestui an.

Acum nu mai vrea să facă diete drastice cum făcea odată. Își dorește să nu se mai îngrașe dar nu mai vrea să treacă prin ce a trecut. Ea face eforturi mari să își întrețină silueta. Face sport de trei ori pe săptămână și este foarte atentă la ce mănâncă. Până acum nu s-a putut controla atât de ușor.

Diana Sar nu recomandă la nimeni să țină diete drastice

La început pe când practică meseria de model, trebuia să fie foarte slabă și era nevoită să țină tot felul de diete.

Ea susține că fiecare are nevoie de un nutriționist, înainte de a se apucă de diete. În general, femeile își doresc rezultate rapide de aceea de cele mai multe ori aleg să se înfometeze.

La acel moment când era model, mânca haotic. A constatat că în perioadele în care ținea o diete drastice câte 5 zile și mânca 2 tot se îngrașă.

După ce mânca începea să se simtă vinovată și apoi iar se înfometa. A trecut prin perioade devastatoare. A trecut prin tulburare alimentară până ce a înțeles că nu e bine așa.

Dietă care nu e bine făcută te îngrașă rapid. Pentru a obține un efect Yo-yo, trebuie să fiți atent îndrumați de specialist. Au fost perioade grele pentru Diana de care nu vrea să își amintească niciodată.

Advertisment
Advertisment