Actualitate

Dezvăluiri incredibile. S-a aflat adevărul. Ce spune Oana Roman despre divorțul părinților săi

După o relație de 30 de ani, Mioara și Petre Roman și-au spus adio. Ce spune Oana Roman acum despre divorțul părinților săi.

Pentru prima oară de când părinții săi s-au despărțit, Oana Roman vorbește despre divorț. Ce spune bruneta.

Dezvăluiri incredibile. S-a aflat adevărul. Ce spune Oana Roman despre divorțul părinților săi

De ce nu-și mai vorbesc Petre Roman și Mioara? Abia acum Oana a spus tot ce nu a știut nimeni. Vedeta este acum foarte afectată de acest lucru și suferă și în acest moment pentru că părinții săi nu mai sunt împreună. Cel mai mult a suferit Oana când la nunta ei, cei doi au stat la mese separate. Asta pentru că Petre Roman a venit alături de noua sa soție, Silvia Chifiriuc și Mioara singură.

Tata nu a vrut deloc să păstreze cu mama o relație de prietenie

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Eu nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată.

Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta, și nu o să îl înțeleg niciodată de ce.

Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea. Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare”, a declarat Oana Roman în emisiunea lui Dan Capatos.