Actualitate

Dezvăluire bombă. Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu

Într-o emisiune la Antena Stars, Mihai Trăistariu a făcut cea mai tare declarație. Acesta spune că a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu.

Mai în glumă, mai în serios, Mihai Trăistariu spune că a făcut un lucru incredibil cu ceva timp în urmă. A cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu.

Dezvăluire bombă. Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu

În perioada în care Oana Zăvoranu era în divorț cu Pepe, Mihai Trăistariu a cerut-o în căsătorie. Ce-i drept, în glumă, dar se pare că Oana gustat-o.

„S-a întâmplat acum vreo 10 ani când Oana era în divorţ cu Pepe. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe. Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj şi i-am spus: <<Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu>> Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis “Gata, ţin minte!”, a declarat artistul.

De ce nu se însoară cântărețul

Chiar este un bărbat destul de curtat, Mihai Trăistariu nu a reușit până acum să se însoare. Care să fie motivul?  „N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult.

Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instictiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul. (…) Eu tot pornesc cu gândul că e relație definitivă, până la moarte, deși nu a fost mereu cu iubire, cu patos, a fost cu înțelegere. Nici nu m-am mai îndrăgostit în ultimul hal de o vreme, poate și vremurile nu ne mai fac să ne îndrăgostim ca la 20 de ani. Sunt mai practic”, a mai spus acesta.