Actualitate

Dezastru în lumea muzicii. Victor Socaciu e în stare gravă la spital, infectat cu coronavirus

La scurt timp după ce a participat la festivalul organizat chiar de el, Victor Socaciu s-a îmbolnăvit cu coronavirus. Artistul e în stare gravă, la spital.

Victor Socaciu e grav bolnav de coronavirus. Plămânii i-au fost afectați și artistul este acum la spital.

Dezastru în lumea muzicii. Victor Socaciu e în stare gravă la spital, infectat cu coronavirus

Coronavirusul a pus stăpânire și pe marele emblema muzicii folk, Victor Socaciu. Artistul s-a infectat chiar la festivalul pe care l-a organizat. Acesta are mai mari probleme medicale, pentru că în timp a suferit multe intervenții. Acesta suferă de diabet și, înainte cu câțiva ani, a făcut un transplant renal. Evenimentul a fost mai mult online, însă în sală au fost în jur de 20 de persoane.  „În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur şi simplu pentru atmosferă, crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni şi atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, a spus atunci artistul.

Are trei copii cu trei femei

Unul dintre cei mai buni cântăreți ai României are trei copii care provin din trei relații diferite. Prima fată este Iulia și ani buni nu a văzut-o pentru că a emigrat în Australia, cu mama sa. Al doilea copil al lui Socaciu este tot o fată, Alessia Ana Maria, care a venit pe lume în urma unei relației cu o femeie din Sibiu. Al treilea copil este făcut cu prezentatoarea Marina Almășan, de care a divorțat în 2012. Din anul 2016, Victor Socaciu este căsătorit cu impresara lui, Brândușa Simion.